Gender reveal en babyshower taarten

Toptaartenschagen.nl

Unieke Taarten, gemaakt en geleverd in de regio Schagen.

taarten schagen

Gender reveal party: Wat zal het worden taarten.

In Amerika is sinds 2013 een nieuwe trend ontstaan. Naast een babyshowers en geboorte feestjes is er nu een andere soort feest, de "Gender Reveal party". Deze trend is nu ook opkomend in Nederland. De aanstaande ouders laten met de 20 weken echo het geslacht op een papier zetten. Dit wordt in een envelop gedaan die de ouders niet kunnen zien. Deze envelop brengen ze naar mij toe. Ik zal als eerst zien wat het zal gaan worden. De vorm en de hoeveelheid taart wordt wel door de aanstaande ouders uitgezocht. Zij weten natuurlijk zelf voor hoeveel personen ze nodig zullen hebben.

 

Als de ik dit allemaal weet en de informatie bij elkaar heb begin ik met het bakken van de taarten. De taart biscuit wordt een kleurtje gegeven roze of blauw zodat de ouders kunnen zien bij het aansnijden van de taart wat het zal gaan worden.

 

De buiten kant wordt bekleed met wit en daarom heen komen er allemaal baby decoraties voor op de taart. Zo blijft het spannend voor de ouders en natuurlijk voor de visite.

 

Dit zou ook samen kunnen met cupcakes of alleen cupcakes. De cupcakes worden ook van binnen gekleurd en de decoratie zou dan ook wit, roze en blauw zijn. Bij het openen van het papiertje van de cupcake zullen ze zien of het dan een jongetje of een meisje zal gaan worden.

 

 

BabyShower taarten

Een babyshower wordt enkele weken voor de bevalling gegeven. Zo ongeveer rond de 30 weken van de zwangerschap. Het is vaak een verassing voor de zwangere en soms samen met haar geliefde.

Vaak worden babyshowers georganiseerd door famillie, vrienden en of collega's.

 

De Mama-to be wordt tijdens de babyshower goed verwend door haar geliefden voordat de baby er is. Natuurlijk met veel cadaeutjes en veel leuke spelletjes.

 

Bij zo'n feestje spelen ze vaak leuke spelletjes, wat gebaseerd is op de opvoeding van het kind, of wat de ouders veel zouden moeten doen voor hun kind.

Ze gaan bijvoorbeeld babyvoeding raden/proeven, of je gaat raden wat voor babyspeelgoed het is, dit gaat natuurlijk wel geblinddoekt.

 

Ook wordt er vaak een mooie babyshower-taart en of babyshower-cupcakes besteld door haar geliefden. De taart kan helemaal naar wens gemaakt worden, als je bijvoorbeeld het geslacht al weet zou je de taart in de kleuren roze en of blauw kunnen doen. Is het nog een verassing zou je de kleuren kunnen combineren en eventueel met een extra kleur bijvoorbeeld geel of groen. Zo blijft het een leuke en speelse taart.

 

De binnen kant van de taart zou je ook een kleurtje kunnen geven in de kleuren voor een jongentje of een meisje.

Deze 2 zou je ook gecombineerd kunnen worden in de taart voor als je het geslacht nog niet weet.

 

Heb je eventueel een thema bij je babyshower, de taart kan helemaal aangepast worden zoals de geliefde het leuk zouden vinden, of dat hun denken dat mama-to-be het leuk zou vinden.

 

Ook zou je in plaats van een babyshower-taart babyshower-cupcakes kunnen bestellen. Deze zouden ook geheel naar wens gemaakt kunnen worden. De kleuren zou je ook in de cupcakes kunnen toevoegen.

 

 

Voor meer informatie over babyschower taarten en of babyshower cupcake zie de Prijslijst.

 

Gender reveal en babyshower taarten

Geboorte taarten

Een Geboorte taart of geboorte cupcakes bestel je voor dat je bent bevallen. Je bespreekt dan al je wensen voor op de taart en of cupcakes en misschien zijn of haar naam van jullie kleine die er op moet. Zodra De kleine geariveerd is laat jij of 1 van je geliefden weten dat de kleine is geboren.

Ik zorg dan dat de taart en of cupcakes binnen 24 uur geleverd wordt. helemaal zoals besproken krijg je de taart aangeleverd.

 

Het is wel belangrijk om dit vroegtijdig aan te geven als je en geboorte taart zou willen bestellen. Dit omdat je natuurlijk nooit weet wanneer de kleine zich aankondigd.

 

De taart kan opgehaald worden of in overleg bezorgt worden. Voor het bezorgen van de taart komt er wel een meerpijs over de taart en of cupcakes heen. Dit bedrag zou afhangen van de aantal kilometers die ik zou moeten maken.

Heeft u Inspiratie nodig kijk dan in mijn foto galerij bij Gender reveal / babyshower en of geboorte taarten.

 

Heeft u vragen, of wilt u een taart bestellen. Vul dan het contactformulier hiernaast in.

 

Voorbeeld taart bestellen:

 

- Gewenste datum en afhaaltijdstip

- Soort taart en doorsnede

- Thema

- Tekst (bijvoorbeeld naam en leeftijd)

- Smaak

- Eventuele andere wensen